Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Αμαζόνιος: Νυχτερίδες - βαμπίρ άρχισαν να «τρώνε» ανθρώπους

 


Το «κύμα» των νυχτερινών επιθέσεων έχει «ματώσει» πολλά σεντόνια και έχει προκαλέσει σοβαρές πληγές στα κορμιά των ανθρώπων,  και χρειάστηκε να κάνουν εμβόλιο λύσσας. Νυχτερίδες «βαμπίρ»! Κι, όμως υπάρχουν...  Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», λόγω της αποψίλωσης των δασών του Αμαζονίου, έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα επιθέσεων από νυχτερίδες σε ανθρώπους.
Κατά τα στοιχεία, τους τελευταίους τρεις μήνες, καταγράφηκαν τουλάχιστον 40 επιθέσεις, στην βορειοανατολική περιοχή.
Το «κύμα» των νυχτερινών επιθέσεων έχει «ματώσει» πολλά σεντόνια και έχει προκαλέσει σοβαρές πληγές στα κορμιά των ανθρώπων,  και χρειάστηκε να κάνουν εμβόλιο λύσσας.
Οι επιστήμονες εξηγούν ότι έχει μεγάλη σημασία και το σημείο που θα σε δαγκώσει. «Αν σε δαγκώσει στο πόδι είναι πολύ καλύτερα από το να σε δαγκώσει στο κεφάλι».
Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι αρχές της Βραζιλίας πρέπει να πάρουν πολύ σοβαρά τα κρούσματα αυτά και να παρέχουν στο κοινό την απαραίτητη φροντίδα. 

Πηγή : http://kastamonitis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_32.html
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ) http://bibliotikitisalexandreias.blogspot.gr/ -. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου